Dansk Sprog English Language

Møbeltransport

Hos PACKMAN har vi stor erfaring med møbeltransport

Hos PACKMAN varetager vi mange opgaver, både små og store, indenfor møbeltransport, og mange virksomheder nyder godt af vores samarbejde med dem. Vi sikrer os, at vi altid har kapacitet til at udføre de lovede transporter, og dermed kan du overholde dine leverings aftaler, både i Danmark, Europa og oversøisk, igennem et samarbejde med os.

Vi er i stand til at klare meget store opgaver og leverancer, og vi er omfattet af transport garanti, hvilket er endnu en indikation på, at vi er villige til at påtage os det fulde ansvar for dine ejendele, imens de er i vores varetægt. Vi tilbyder også møbelopbevaring.

 

PACKMAN møbeltransport er omfattet af DMFs almindelige betingelser

Hos PACKMAN er vi omfattet af Dansk Møbel-transport foreningens almindelige betingelser, og giver ud over det også andre garantier og forsikringer på dit gods. Dermed er vi det rette firma at kontakte, i forbindelse med flytninger og godstransport.

Vi er den sikre partner, til den rigtige pris, og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet er udført i høj kvalitet, opfyldende alle indgåede aftaler.

 

Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening ►

Top