Dansk Sprog English Language

Møbelopbevaring

Hos PACKMAN kan vi tilbyde sikker møbelopbevaring

Hos PACKMAN leverer vi møbelopbevaring i henhold til Dansk Møbeltransport Forenings almindelige betingelser, og opbevaringen er omfattet af forskellige forsikringer og garantier, hvilket er endnu en indikation på, at vi tager fuldt ansvar for dine ting, imens de er i vores varetægt.

Vi er bevidste om, hvilket ansvar det er, at opbevare andre menneskers ejendele, og derfor går vi op i opgaven med rettidig omhu.

 

Vi tilbyder møbelopbevaring i tyveri forsikringsgodkendte faciliteter

Hos PACKMAN kan du opbevare dine møbler sikkert med forsikring, da alle vores faciliteter er forsikringsgodkendte. Vi har også temperatur garanti, hvilket betyder, at vi konstant overvåger temperaturen i vores containere og opbevaringsrum.

Ved eksempelvis opbevaring af kunstgenstande, kan du følge dine værker helt til dørs, og se os forsegle containeren og på den måde vide dig sikker på, at containeren aldrig bliver åbnet uden dit vidende. Dermed varetager vi opbevaring med sikkerheden i orden. Vi har allerede opbevaret mange møbler for kunder i København, Rødovre og Gentofte, og vi opbevarer også gerne for dig.

 Husk vi også tilbyder møbeltransport i hele landet.

Kontakt os for et tilbud på opbevaring af dine møbler

Du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, på opbevaring af dine møbler, eller kunstgenstande.

Vi kan kontaktes, både på telefon og over mail, eller du kan komme forbi vores adresse i Rødovre, og få en personlig snak med en af vores medarbejdere.

 

Top