Dansk Sprog English Language

Maskinpakning

På vores pakkeri har vi stor erfaring med maskinpakning

Vi har stor erfaring med maskinpakning og transport af maskingods, og dermed er vi den rette samarbejdspartner, at involvere, når du eksempelvis skal have udført oversøiske flytninger. Vi varetager pakning og emballering til oversøisk transport, herunder individuel fremstilling af transport kasser og liftvans, samt pakning, oplastning og sikring af 20ft./ 40ft. /4.5ft. containere.

Alle vores transporter er omfattet af transport forsikring og garanti, og dermed kan vi indlede et samarbejde med din virksomhed, der sikrer at du kan leve op til dine aftaler om leverancer.

 

Vores store erfaring med maskinpakning sikrer dit maskingods

Vores store erfaring på området gør, at vi kender til de problemer der kan opstå med tungt gods og derfor kan vi forebygge skader, inden de sker, og sikre at du kan leve op til dine aftaler om levering af maskingods.

Dermed er vi den rette samarbejdspartner, både til små, mellemstore og helt store virksomheder, der ved at transport er en tillidssag.

 

Kontakt os for et tilbud på et eventuelt samarbejde

Hvad enten der er tale om en enkelt flytning af maskingods, eller flere, kan vi varetage opgaven sikkert, med vores dertil hørende forsikringer og garantier.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for et tilbud på en flytning eller indgåelse af et længere varende samarbejde, i forbindelse med tung transport, af maskiner og maskindele.

Top