Dansk Sprog English Language

Kunsttransport

En kunsttransport skal udføres med rettidig omhu

Transport af kunst er en meget stor ansvarsopgave, og derfor skal en kunsttransport udføres med rettidig omhu, og med bevidsthed om, at kunst ikke kan erstattes.

Naturligvis gælder vores forsikringer og garantier, men vi er klar over, at ved transport af unikke værker, er der ikke noget der må galt. Hos PACKMAN har vi stor respekt for kunst, og derfor er vi den rette samarbejdspartner, i forbindelse med transport af kunstgenstande.

Vi har igennem tiden samarbejdet med mange kunstnere og kunstsamlere, og har derfor stor erfaring på området. Denne erfaring gør, at vi kan udføre arbejdet sikkert og i høj kvalitet.

 

Hos PACKMAN er en kunsttransport omfattet af transport garanti

Skal du som kunstner, eller kunstsamler have en udstilling i eksempelvis Sydeuropa, har vi containere med temperatur styring, der sikrer at dine værker kommer sikkert frem.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en personlig snak om, hvordan vi varetager opgaven bedst.

Vi er også behjælpelige med udformning af nødvendig dokumentation, når din kunst skal transporteres over grænser, og vi kan sætte dig ind i den gældende lovgivning, der ofte er kompliceret, på en let og overskuelig måde.

Top