Dansk Sprog English Language

Kunstopbevaring

Kunstopbevaring er en tillidssag

Kunstopbevaring er en tillidssag, for der er ingen forsikring, der kan give et unikt stykke kunst tilbage til ejeren, eller kunstneren selv. Derfor er vi klar over, at denne opgave skal varetages med rettidig omhu og vi er klar over hvilket ansvar det er, at varetage denne opgave.

Vi har stor respekt for kunst og vores erfaring indenfor området gør, at vi er den rette samarbejdspartner i forbindelse med opbevaring og transport af kunstgenstande.

 

Hos PACKMAN varetager vi kunstopbevaring med samvittighed

Vi ved, at med kunst, er det endnu mere vigtigt end ellers, at der ikke sker det noget, da det aldrig kan erstattes. Naturligvis er kunstgenstande i vores varetægt, omfattet af vores forsikringer og garantier, men vi er klar over, at der er mere på spil på dette område.

Derfor er du velkommen til at følge din kunst til dørs, og vælger du eksempelvis container opbevaring, forsegler vi containeren imens du er til stede, og overvåger konstant, at den har den rette temperatur.

Dermed giver vi også temperaturgaranti, og vi er naturligvis villige til at betale prisen, hvis der alligevel skulle ske dine kunstgenstande noget.

 

Hos PACKMAN har vi stor respekt for kunst

Har du brug for opbevaring af dine kunstgenstande, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Vi har stor respekt for kunst og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en personlig snak om, hvordan vi varetager netop den opgave, du ønsker udført. Vi tilbyder også kunsttransport i hele landet og udenlands.

Top