Dansk Sprog English Language

Flyttemand

En flyttemand med erfaring kan gøre arbejdet bedre og hurtigere

En flyttemand med erfaring, kan udføre arbejdet hurtigt og effektivt, og det kan mærkes på prisen i sidste ende. Skal du eksempelvis flytte til udlandet, kan han samtidig med at han pakker dine ting, udføre inventarlister, der gør toldbehandlingen lettere. Uanset om du flytter indland eller udland, kan det være en stor hjælp, at få hjælp til eksempelvis pakning og emballering.

Da arbejdet udføres hurtigt og effektivt, er det ofte langt billigere end du tror, at vælge den fulde pakke, fra vores flytteforretning.

 

En flyttemand kan følge dine ejendele fra start til slut

Når du vælger at hyre en medarbejder til de mere tunge dele af din flytning, får du samtidig en person der følger dine ejendele fra de pakkes og til de afleveres på din nye adresse. Det skaber sammenhængskraft i arbejdsopgaven og er med til at sikre, at der ikke opstår fejl under din flytning.

Vi har forskellige garantier og forsikringer og alle vores flytninger er omfattet af de almindelige betingelser fra Dansk Møbel-transport forening.

Dermed er vi et sikkert valg, når du skal flytte, og vi sørger altid for at arbejdet er mere end blot i orden. Vi har allerede flyttet for mange glade kunder i København, Rødovre og Gentofte, og er også klar til at hjælpe dig.

Slip for stress spar tid ved at bruge erfarne flyttemænd

Vores flyttemænd er erfarne og er trænet i at bruge det rigtige udstyr til opgaverne. Det betyder ikke kun at det går hurtigere, men også at vi undgår uheldige løft og uheldige skader på dit inventar. Vi tager ikke chancer og "den-går-nok-lige" holdningen eksisterer ikke i vores univers. Vil du være sikker på at dine varer når frem hurtigt og sikkert - så brug en flyttemand fra Packman A/S. 

Vi er placeret i Rødovre, København, men vi kører i hele Danmark, og vi flytte også udenlands og for virksomheder

Top