Dansk Sprog English Language

Flytning udland

PACMAN har stor erfaring med flytning udland

PACKMAN har stor erfaring med flytning udland og kan derfor varetage opgaven hurtigt og sikkert. Erfaringen gør, at flytningen kan varetages indenfor kortest mulig tid, hvilket kan mærkes på prisen i sidste ende. Hos PACKMAN kan vi klare opgaven fra start til slut.

Det inkluderer pakning og emballering, udformning af inventar lister, eventuel terminal ophold eller opmagasinering, imens du venter på at location er klar, samt alle dele af dokumentation og toldbehandling.

 

Flytning udland efter alle gældende regler

Da vi har stor erfaring med flytninger til udlandet, kan vi hjælpe dig igennem papirarbejdet på en enkel og overskuelig måde. Lader du os pakke for dig, kan vi udforme inventar lister til toldvæsenet og det eneste du behøver at gøre, er at stå klar til at tage imod dine ejendele, når de kommer frem.

Dermed kan vi gøre en uoverskuelig opgave let og elegant. Vi er omfattet af Dansk Møbel-transport foreningens generelle regler og har selv en yderligere tyveriforsikring samt transport garanti.

Alle transporter foretages i henhold til genereal conditions for international furniture removal. Dermed er vi et firma du kan have tillid til og vi er altid klar til, at tage ansvaret, hvis noget skulle gå galt undervejs.

Top