Dansk Sprog English Language

Europaflytning

Vi har stor erfaring med Europaflytning

Hos PACKMAN har vi stor erfaring med Europaflytning, og kan derfor udføre arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vores erfaring gør, at arbejdet udføres hurtigt, uden at der opstår fejl og komplikationer undervejs, og dermed er vi den rigtige samarbejdspartner at kontakte, hvis du vil have din flytning sikkert frem. 

 

Vi kan tilbyde dør til dør transport ved Europaflytning

Hos PACKMAN yder vi dør til dør transporter og kan også bistå med pakning og emballering. Har du en periode hvor du eksempelvis venter på istandsættelse, kan vi også stå for opmagasinering, eller til kortere perioder, terminal ophold.

Dermed kan vi hjælpe dig med både store og små flytninger, hvad enten du flytter en del af din virksomhed, eller flytter fra din virksomheds permanente adresse.

 

Vi er omfattet af DMFs generelle regler og giver transportforsikring

Vi er omfattet af Dansk Møbel-transport foreningens almindelige regler og giver transport garanti, hvilket er en indikation på, at vi altid udfører kvalitetsarbejde, og er villige til at tage ansvaret, hvis der opstår problemer undervejs.

Vi er behjælpelige med de mange former for dokumentation der skal på plads, når man flytter over grænser, og bistår personligt ved toldbehandling. Alle transporter foretages i henhold til genereal conditions for international furniture removal.

Top