Dansk Sprog English Language

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytninger

Hos PACKMAN har vi stor erfaring med erhvervsflytninger og derfor kan vi varetage opgaven hurtigt og sikkert. På dette felt er erfaring et nøgleord, der gør at vi kan varetage opgaven på kortest mulige tid, uden der opstår fejl, og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi går meget op i en god kommunikation med kunden, der sikrer, at arbejdet bliver udført rettidigt og efter kundens ønsker.

 

Vi udfører erhvervsflytninger omfattet af DMFs almindelige betingelser

PACKMAN er medlem af Dansk Møbel-transport forening og dermed omfattet af deres almindelige betingelser. Dette er endnu en indikation på, at vi udfører arbejdet i høj kvalitet.

Vi er bevidste om, hvilket ansvar det er, at håndtere andre menneskers ejendele og udfører derfor altid arbejdet med omhu og samvittighed. Vi kan klare alt, fra små flytninger til dimicilflytninger, og dermed kan vi hjælpe dig, både med flytninger i Danmark, men også i udlandet.

 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, på telefon eller over mail, eller på vores adresse i Rødovre.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, da vi er overbevist om, at det er os du vælger i sidste ende, når du har set dig omkring på markedet.billede af flyttekasser fra erhvervsflytning i københavn

Top