Dansk Sprog English Language

Container opbevaring

Container opbevaring hos PACKMAN er den sikre løsning

Har du behov for opbevaring, er container opbevaring en god og sikker løsning. Hos PACKMAN anvender vi liftvan service og containere.

Du kan altid komme til dine opbevarede ting, efter aftale.

Alle vores faciliteter er forsikringsgodkendte og tyveri sikrede, og vi forsegler din container, så snart dine ting er pakket, så du kan vide dig sikker på, at containeren ikke har været åbnet, uden at du ved af det.

Samtidig er en aftale med os omfattet af temperatur garanti, der er en forudsætning for, at dine ting, som eksempelvis træmøbler, er i samme stand, som da du overleverede dem til os. Dermed er opbevaring hos os vel sikret, både igennem garantier og forsikringer, men også i overensstemmelse med Dansk Møbel-transports almindelige betingelser.

 

Vi yder container opbevaring til international konkurrencedygtig pris

Hos os går kvalitetsarbejde og god pris hånd i hånd. Vores arbejdsområde spænder bredt, fra små til store opgaver, med mange forskellige slags kunder, både fra det private og det offentlige.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, for et uforpligtende tilbud, ligesom du har mulighed for at besøge os, på vores adresse i Rødovre – også selv om du kommer fra eksempelvis København eller Gentofte.

Vi tilbyder også komplette domicilflytninger

Top