Dansk Sprog English Language

Vognmandsvirksomheder

Vognmandsvirksomheder | PACKMAN er en af verdens bedste

PACKMAN er en af verdens bedste vognmandsforretninger, og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet er udført i aller højeste kvalitet, til internationale konkurrencedygtige priser.

Det handler om vores ønske om, at være de bedste indenfor vores fag, og derfor tilbyder vi også en række forsikringer og garantier i forbindelse med transport af dit gods eller indbo.

 

Vi vil ligge i spidsen af alle vognmandsvirksomheder

Med stolthed over kvalitetsarbejde, har vi langt os i spidsen af branchen, som det sikre og kvalitetsbevidste valg indenfor indlandsflytninger, udlandsflytninger og oversøisk transport med skib, lastbil og fly.

Dermed kan vi varetage alle opgaver indenfor vores fag, og der er hverken den opgave der er for lille, eller for stor til os. Uanset opgavens karakter, udfører vi arbejdet med samvittighed og respekt for de ejendele der er betroet os. Vores forsikringer og garantier, er indikationer på, at vi er villige til at tage det fulde ansvar for dine ejendele, så længe de er i vores varetægt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, enten pr. mail, på telefon, eller ved at besøge os på vores adresse i Rødovre.

Kontaktinformationer

packman a/s

Worldwide Transport & Packing

129-131 Korsdalsvej

DK-2610 Rødovre


Telefon: +45 36 72 15 00

Telefax: +45 36 72 15 11


packman@packman.dk


Top